martes, 11 de septiembre de 2012

Ni són honrats ni es preocupen ja a aparentar-ho: Felip Puig carrega a la Generalitat un menjar privat per 89 euros


El sindicat CCOO ha denunciat que el conseller d'Interior, Felip Puig, es va gastar 89 euros en un menjar privat “pagat amb diners públics”. En un comunicat expressa que “com podeu comprovar, cal reconèixer que el nostre Conseller d'Interior, per aquesta i altres informacions, li agrada menjar bé -sobretot si paga la Generalitat de Catalunya-”.

El sindicat lamenta que “mentre la factura del seu menjar costa la quantitat de 89,91 euros, els treballadors i les treballadores de la Generalitat perden un val menjador que suposa una mitjana de 20 euros al mes”.

Interior ha afirmat, no obstant això, que “era un menjar protocol·lari, no era un esmorzar privat. Eren dues persones que van fer un menjar ràpid aprofitant el descans d'un ple” 
 
..................................

 
Ni son honrados ni se preocupan ya en aparentarlo: Felip Puig carga a la Generalitat una comida privada por 89 euros

 
El sindicato CCOO ha denunciado que el conseller de Interior, Felip Puig, se gastó 89 euros en una comida privada “pagada con dinero público”. En un comunicado expresa que “como podéis comprobar, hay que reconocer que nuestro Consejero de Interior, por esta y otras informaciones, le gusta comer bien -sobre todo si paga la Generalitat de Cataluña-”.
El sindicato lamenta que “mientras la factura de su comida cuesta la cantidad de 89,91 euros, los trabajadores y las trabajadoras de la Generalitat pierden un vale comedor que supone un promedio de 20 euros al mes”.
Interior ha afirmado, sin embargo, que “era una comida protocolario, no era un almuerzo privado. Eran dos personas que hicieron una comida rápido aprovechando el descanso de un pleno”
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario