lunes, 17 de septiembre de 2012

Així ens roben els independentistes (anti)catalans


Malgrat estar de baixa laboral remunerada per una lesió de menisc, el diputat Duran i Lleida va acudir amb crosses a la manifestació de l’11-S.

El diputat de CIU Joseph Antoni Duran i Lleida es troba de baixa mèdica després d’haver estat sotmès a una operació de menisc. Per aquest motiu, el dirigent nacionalista no pot cumplir les seves obligacions com a parlamentari. Així almenas ho explica el seu grup parlamentari, qe ha informat que Duran estarà en aquesta situació per un periode aproximat d’un mes.

Fins a aquí res fora del normal. El que surt de la normalitat és que el líder d’UDC (partit en coalició amb CDC) asistís a la manifestació independentista que es va celebrar a Barcelona el pasta dia 11 de setembre, estant en una situació laboral d’incapacitat temporal. És a dir, que la suposada operació de menisc impedeix a Duran i Lleida cumplir amb les seves obligacions parlamentàries, però no acudir, amb crosses, a una manifestació independentista.

Algú de la Inspecció de Treball hauria d’estudiar la situació d’aquest subjecte.

Font original: http://www.alertadigital.com/2012/09/14/asi-nos-roban-nacionalistas-catalanes-pese-a-estar-de-baja-laboral-remunerada-por-una-lesion-de-menisco-el-diputado-duran-i-lleida-acudio-con-muletas-a-la-manifestacion-del-11-s/

.................... 

El diputado de CIU Josep Antoni Duran i Lleida se encuentra de baja médica tras haber sido sometido a una operación de menisco. Por este motivo, el dirigente nacionalista no puede cumplir sus obligaciones como parlamentario. Así al menos lo explica su grupo parlamentario, que ha informado que Duran estará en esta situación por un periodo aproximado de un mes.
Hasta ahí nada fuera de lo normal. Lo que se sale de la normalidad es que el líder de UDC (partido coaligado con CDC) asistiera a la manifestación independentista que se celebró en Barcelona el pasado día 11 de septiembre, estando en una situación laboral de incapacidad temporal. Es decir, que la supuesta operación de menisco impide a Duran i Lleida cumplir con sus obligaciones parlamentarias, pero no acudir, con muletas, a una manifestación independentista.
Alguien de la Inspección de Trabajo debería estudiar la situación de este sujeto.

Fuente:  http://www.alertadigital.com/2012/09/14/asi-nos-roban-nacionalistas-catalanes-pese-a-estar-de-baja-laboral-remunerada-por-una-lesion-de-menisco-el-diputado-duran-i-lleida-acudio-con-muletas-a-la-manifestacion-del-11-s/

No hay comentarios:

Publicar un comentario