lunes, 4 de junio de 2012

L'absurd de l'independentisme "català"

Excelent article sobre l'estupidesa propia d'aquest independentisme que prefereix a un immigrant que parli català abans que a un català que no el parli, o més ben dit, a un immigrant que voti independentista (Casta) abans que un català amb un vot contrari a la Casta. Aquest independentisme absurd i suicida que pretén construír una Catalunya artificial sense catalans, governada per una casta mafiosa corrupta i lladre:

Ús i abús de l'immigrant pels independentistes Les mateixes banderes amb l'estel independentista que van onejar divendres passat en l'estadi Vicente Calderón de Madrid, van onejar aquest dissabte en una manifestació contra el que ells criden racisme (que és, en veritat, defensa de la nostra identitat) i contra el que ells criden discriminació a la immigració (que és en veritat, defensa de la prioritat nacional). Aquestes mateixes banderes amb l'estel que fan onejar per injuriar a Espanya, i amb això a molts catalans, és onejada sense problema algun al costat de la bandera d'un Estat opressor i contrari als interessos d'Espanya, a la vegada que promotor de la immigració, com és el Marroc.


 Aquest mateix independentisme que tant acusa i insulta a idees que a ells no els són simpàtiques, aquest mateix independentisme que manipula i tergiversa ideologies, com la Nacional-Revolucionària, amb l'únic objectiu de presentar-la a la societat de forma esbiaixada i falsa, no dubta a fer apologia de la violència i permetre que individus que formen part del seu cor manifesteril llueixin símbols terroristes de l'extinta Terra Lliure juntament amb soflames que insten a la lluita armada amb frases tan pacifistes com la de “Poble armat, Poble respectat”.
 L'absurd independentisme català abraça obertament la massiva immigració que ha arribat a Catalunya, més d'un 1.000.000 d'immigrants legals (sense explicar els no empadronats) que representarien prop del 20% de la població; immigrants dels quals un 20% és d'origen marroquí. El “odi a Espanya” els fa abraçar cultures alienes a canvi que aquests “nous catalans” llueixin la “senyera estelada” i el seu rebuig a Espanya. O símbols que els independentistes consideren com a “nacionals”

L'absurd independentisme català, l'odi del qual a Espanya els encega, aposta per una societat multicultural que serà la seva pròpia tomba.
 
 
................................

Uso y abuso del inmigrante por los independentistas

 Las mismas banderas con la estrella independentista que ondearon el pasado viernes en el estadio Vicente Calderón de Madrid, ondearon este sábado en una manifestación contra lo que ellos llaman racismo (que es, en verdad, defensa de nuestra identidad) y contra lo que ellos llaman discriminación a la inmigración (que es en verdad, defensa de la prioridad nacional). Esas mismas banderas con la estrella que hacen ondear para injuriar a España, y con ello a muchos catalanes, es ondeada sin problema alguno junto a la bandera de un Estado opresor y contrario a los intereses de España, a la par que promotor de la inmigración, como es Maruecos.

 Ese mismo independentismo que tanto acusa e insulta a ideas que a ellos no les son simpáticas, ese mismo independentismo que manipula y tergiversa ideologías, como la Nacional-Revolucionaria, con el único objetivo de presentarla a la sociedad de forma sesgada y falsa, no duda en hacer apología de la violencia y permitir que individuos que forman parte de su coro manifesteril luzcan símbolos terroristas de la extinta Terra Lliure junto soflamas que instan a la lucha armada con frases tan pacifistas como la de “Poble armat, Poble respectat” (Pueblo armado, pueblo respetado).

El absurdo independentismo catalán abraza abiertamente la masiva inmigración que ha llegado a Cataluña, más de un 1.000.000 de inmigrantes legales (sin contar los no empadronados) que representarían cerca del 20% de la población; inmigrantes de los cuales un 20% es de origen marroquí. El “odio a España” les hace abrazar culturas ajenas a cambio de que estos “nuevos catalanes” luzcan la “senyera estelada” y su rechazo a España. O símbolos que los independentistas consideran como “nacionales”

 El absurdo independentismo catalán, cuyo odio a España les ciega, apuesta por una sociedad multicultural y multirracial que será su propia tumba.

http://www.tribunadeeuropa.com/?p=12351

No hay comentarios:

Publicar un comentario